Zeytin, Zeytinyağı ve Yan Ürünleri Çalıştayı Etkinliği
 Zeytin, Zeytinyağı ve Yan Ürünleri Çalıştayı Etkinliği

Değerli Paydaşımız, 

Sizleri 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Türkiye Gıda İnovasyon Platformu, Bursa Uludağ Üniversitesi, Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ve AB H2020 destekli PhenolAcTwin Projesi işbirliğinde Bursa Uludağ Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde  "Zeytin, Zeytinyağı ve Yan Ürünleri" ile ilgili sektörün mevcut durumu, kaliteli ve katma değerli ürünlere ait pazarlama iş modellerini, yan ürün çeşitliliğini ve sağlık üzerine etkisini çok değerli uzmanlarla değerlendirmek üzere düzenlenen çalıştaya davet ediyoruz.

Etkinliğe katılmak için 16 Kasım 2023 Perşembe gününe kadar Kayıt Formu doldurabilirsiniz.

Bu çalıştayın PhenolAcTwin H2020 AB projesi kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi'nde düzenlenmesi konusunda destek veren öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Ömer Utku ÇOPUR ve Doç. Dr. Senem SUNA'ya teşekkür ederiz.

 

Etkinlik: Zeytin, Zeytinyağı ve Yan Ürünleri Çalıştayı

Tarih: 20.11.2023

Saat: 09:00

Yer: Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi

Çalıştay programına ulaşmak için tıklayınız.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [498]