BUÜ Tıp Fakültesi ve Bursaspor'dan #EvdeKalBursa Videosu
 BUÜ Tıp Fakültesi ve Bursaspor'dan #EvdeKalBursa Videosu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi yöneticileri, hastane hekimleri, personeli ile Bursasporlu futbolcu ve teknik ekip #EvdeKalBursa çağrısında bulundu. Yaklaşık 4 dakikalık videoda BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, akademisyenler ve idari personel Bursalı vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulundu. Videoya "Bizler bu bunalımlı dönemde sizler için çalışıyoruz" diye başlayan Dekan Prof. Dr. Ekrem Kaya, her ihtimale karşı hazırlıklı olduklarının altını çizdi. Vatandaşa evde kalmalarını ve kendi olağanüstü hallerini ilan etmeleri konusunda uyarıda bulunan Kaya; "Kısa bir zaman için, evde kalmak güzeldir ve hayat eve sığar" dedi.

BUÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürkan Uncu ise Bursalılara seslendiği videosunda; "Lütfen evlerden çıkmayın. Acil olmayan işler için hastaneye gelmeyin, muayenehaneye gelmeyin. Lütfen evinizde kalın, lütfen evinizden çıkmayın. Bu mücadele hepimizin mücadelesi. Hepimizin gerçekten üstün çabası gerekiyor" diye konuştu.

Hastane içerisinde görev yapan diğer Anabilim dalları ve poliklinik görevlilerinin evde kal çağrısı yaptığı videoda Bursasporlu futbolcu Selçuk Şahin de yer aldı. Hastanede görev yapan personele seslenen Şahin; "Sizler bizim için hastanedesiniz. Biz de Bursa'nın sağlığı için evde kalıyoruz. Lütfen evde kal" şeklinde konuştu.

Videoya Bursasporlu futbolcular Abdullahi Shehu, Jani Atanasov, Onur Atasayar, Serdar Özkan, Özer Hurmacı ile teknik heyetten isimler de mesajlarıyla destek verdi.

Video linki: https://www.youtube.com/watch?time_continue=177&v=ZwN9VlTFjBw&feature=emb_logo

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Haz-2020]

Haber Görüntüleme : [1.789]