Endüstri 4.0'da Z Kuşağının Yeni Denizleri
 Endüstri 4.0'da Z Kuşağının Yeni Denizleri
Gemlik Denizcilik Topluluğu, Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği ve Gemlik Lions Kulübü işbirliği ile Meslek Yüksekokulu öğrencilerine “Endüstri 4.0'da Z Kuşağının Yeni Denizleri” konulu seminer gerçekleştirildi.
Seminere 4CEO Yönetim Danışmanlığı Tic. A.Ş. Kurucu Ortağı Hakan Okay katıldı. Hakan Okay çalışma hayatında kişisel bakım sektörü (Estée Lauder, Aramis, Enrico Coveri, Arrogance, Barbara Bort, Hugo Boss, Laura Biagiotti, Alix Avien Parfums markalarında) ve giyim sektöründe (Karaca ve Pierre Cardin markalarında) yıllar içinde ürün müdürü, satış müdürü ve pazarlama müdürü olarak görev yapmış olup şuan çeşitlü üniversitelerde alanı ile ilgili dersler vermektedir.
 
Yapılan seminerde dünyanın dünden bugüne sanayi ve üretim alanındaki değişimlere kuşaklar bazında yer verdi. Sessiz Kuşak, Bebek Patlaması, X Kuşağı, Y Kuşağı ve 2000 yılı ve sonrası yıllarda doğmuş olanlar Z Kuşağının dünyaya iş hayatına bakışını ve iş verenlerin bu kuşaklardan ne bekledikleri üzerine eğlenceli bir sunum gerçekleştirdi. Yapılan seminer sonunda çekiliş ile öğrencilere kendi yazmış olduğu Satış Teknikleri ile ilgili kitabını hediye etti. Seminere Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu öğrencileri yanında Gemlik Atatepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojistik programı öğrencileri de katıldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Ara-2018]

Haber Görüntüleme : [833]