MSC Gemlik’ten Denizcilik Öğrencilerine Seminer
 MSC Gemlik’ten Denizcilik Öğrencilerine Seminer

Gemlik Denizcilik Topluluğu seminerlerine MSC Gemlik ile Gemi Acenteliği Operasyonları ile devam ediyor. Seminere MSC GEMİ ACENTELİĞİ A.Ş. Gemlik Liman Acente Hizmetleri Yöneticisi Salih MANAVOĞLU, Gemi Kontrol Sorumlusu Önder AKSOY ve Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Mezunu MSC Gemlik Gemi Kontrol Memuru Necati ÖZÜAYDIN katıldı. 

Seminer Salih Manavoğlu’nun denizcilik ve gemi acenteliği şirketleri hakkında yaptığı konuşma ile başladı. Kendisinin de Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı mezunu olduğunu ifade eden Manavoğlu, öğrencilere gelecekte iyi bir kariyer şansı elde etmek için şuanda neler yapmaları gerektiğini ve özellikle İngilizce bilmeleri gerektiğini belirtti.  Gemi acenteliğinin gece, gündüz sıcak-soğuk demeden her zaman çalışılan bir meslek olduğunu ve bu tür zorluklar ile mücadele ederek gemilere zamanında operasyonları gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ardından sunumunu gerçekleştiren Önder Aksoy, gemi acentelerinin yaptıkları işleri; gemi gelmeden önce, gemi geldiğinde ve gemi ayrılırken yapılması gereken işler olarak sınıflandırarak yapmış olduğu sunum üzerinden ayrıntıları ile öğrencilere aktardı. Necati Özüaydın yaptıkları operasyonlarda yaşamış oldukları olayları fotoğraflar üzerinden öğrencilere aktardı. 

Seminere Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğretim elemanları Yusuf Sarıkaya, İbrahim Sapmaz, Emrah Murat Tacar, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı ve Dış Ticaret Programı öğrencileri katıldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Mar-2018]

Haber Görüntüleme : [1.249]