Kişisel Gelişim Semineri
 Kişisel Gelişim Semineri

Gemlik Denizcilik Topluluğu-  Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bursa Şubesi işbirliğinde Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık-Sunğipek Yerleşkesinde sistemli bir  şekilde düzenlediği eğitim seminerlerinin bu ayağında, Eğitmen – Mental Performans Koçu Nilsen  Özbarlas’ı konuk etti. Nilsen Özbarlas iki kültürü, bir arada yaşıyor; Alman-Türk geçmişi ile, farklı kültürlere açık bir kişiliğe sahip. Bu nitelikleri ile de kültürler arası görevler söz konusu olduğunda, doğru tercih olma özelliğini taşıyor."Üretim, satış ve hizmet sağlayıcı organizasyonlarda, davranışların, süreçlerin ve sistemlerin iyileştirilmesi" son 19 yıldır, artan önem ile, iş odağını oluşturmakta. Türkiye’de uluslararası faaliyet gösteren kuruluşların, katma değer yaratmaya yönelik, günlük müşteri ilişkilerinde, çeşitli Kulüp ve Derneklerin kuruluşlarında, takım ruhunun öneminin ortaya çıkması ile birlikte, Türkiye’de takımdaşlık eğitimlerinin ve iç iletişim konseptlerinin ilk uygulayıcılarındandır. Bu kapsamda kuruluşların kulüplerine, servis gruplarına, spor kulüplerine ve odalara, koçluk ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Özbarlas, “Gelecekte Yaşamak” başlıklı konuşmasında kendi kariyer sürecinden örnekler vererek Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğrencilerine iş hayatı ve özel hayatta başarılı olmak için yapılması gerekenleri öğrencilere interaktif bir şekilde anlattı. Sunumunda insan beyninin derin ve uzun koridorlarında fiziksel olarak kodlanmış dürtülerin, sonradan öğrenilen bilgilerle harmanlandığında kişiye çok önemli kapılar açacağını şema ve örneklerle anlatan Nilsen Özbarlas; öğrencilere bir sonraki seminerde Ben Kimim? Ben Neden Varım? Hedefim Ne? Gibi sorularla vizyonlarını nasıl belirleyecekleri konusunda buluşmak üzere ayrıldı.

Seminere Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bursa Şubesi Başkanı Rony Mollamuhammed ve  2018 dönemi Başkanı Irem Güloğulları ile Yönetim Kurulu Üyesi Esma Deniz Zsobrak, Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğrencileri, Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri ve öğretim elemanları katıldılar. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Kas-2017]

Haber Görüntüleme : [1.052]