TEKNE İLE LİMANLAR TURU YAPILDI
 TEKNE İLE LİMANLAR TURU YAPILDI
Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri Gemlik Denizcilik Topluluğu tarafından Oğuzhan 3 Gezi Teknesi ile Gemlik Limanlar Bölgesi'ne denizden teknik gezi gerçekleştirdi. 2017-2018 Eğitim öğretim yılının ilk teknik gezisi olarak düzenlenmiş olan etkinlik oldukça verimli geçti.
 
Deniz ve Liman İşletmeciliği Öğr. Gör. Yusuf Sarıkaya ve Öğr. Gör. İbrahim Sapmaz teknik geziye katılan Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencilerine sırasıyla Yılport Holding Gemport Limanı, , Borusan Limanı ve Roda Limanları önünde tekne içinden bilgi verdi. Limanların alt yapıları, elleçledikleri yük türleri, kullanılan iş makinaları ve ekipmanlar ile rıhtımlarda bulunan konteyner, genel kargo, kuru dökme yük ve demir sahasında bulunan RO-RO gemileri hakkında bilgi verdi.
 
Geziye katılan Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencileri için verimli geçen bu gezi sonucunda Topluluk Başkanı Enes Ceylan bu yıl Gemlik Denizcilik Topluluğu olarak birçok etkinliği ekip arkadaşları ile birlikte organize edeceklerini söyledi ve Gemlik halkının da katılımına açık olacak etkinlikler de Gemliklileri de görmek istediklerini belirtti
 
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Eki-2017]

Haber Görüntüleme : [772]