Mehmet Göral Gemlik Denizcilik Topluluğu İle Seminerde Buluştu
 Mehmet Göral Gemlik Denizcilik Topluluğu İle Seminerde Buluştu

Uludağ Üniversitesi Gemlik Denizcilik Topluluğu Kariyer Limanı Seminerlerine Dış Ticarette Gümrük İşlemleri Semineri ile devam ediyor. 

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Seminer salonunda yapılan seminer Gemlik Lions Derneğin'den Deniz YILMAZ SOBRAK desteği ile Mızrak Gümrükleme sahibi Gümrük Müşaviri Mehmet Göral'ın katılımı ile düzenlendi. Zsobrak "Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğrencilerinin en iyi şekilde eğitim almaları ve sektör hakkında tecrübeli kişilerden tecrübelerini öğrenmeleri ve staj yeri bulma konusunda Gemlik Lions olarak her zaman öğrencilere destek vereceklerini belirterek Mehmet Göral'a destekleri için teşekkür etti." 

Göral "öğrencilere eğitim hayatı, iş tecrübeleri, Gümrük sektörünün önemini, avantajını ve dezavantajlarını, iş imkânlarını, Gümrük sektörü ve kendi yaşamış olduğu tecrübeleri, nasıl müşavir olunacağı, Gümrük Müşavirlerinin ne iş yaptığı hakkında bilgiler verdi. Ardından öğrenciler tarafından sorulan soruları yanıtladı."

Seminer Gemlik Denizcilik Toğluluğu Danışmanı Öğr. Gör. E. Murat Tacar'ın açılış konuşması ile başladı. Seminere; Öğr. Gör. İbrahim Sapmaz, Öğr. Gör. Yusuf Sarıkaya, Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri ve Dış Ticaret Programı öğrencileri katıldı. Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Zeki Şimşek öğrencilerden gelecek öneriler ile sosyal, kültürel  ve bilimsel bir çok etkinlik yapacaklarını konuyla ilgili Gemlik Halkından ve sektörden destek beklediklerini dile getirdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : [1.243]