Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı Öğrencilerine TOYOTA’dan Misafir Eğitmen

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı öğrencilerimizin “Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar” konusunda güncel, tecrübi ve pratik bilgileri edinmeleri için sanayiden alanında uzman kişiler konuk eğitmen olarak derslere davet edilmektedir. Bu kapsamda ilk konuklarımız TOYOTA firmasından Sayın Ümit ŞENYÜREK ve Sayın Sercan UZUN olmuştur. Kendileri Hibrid ve Elektrikli Taşıtlarda kullanılan bataryalar ile Hibrid ve Elektrikli Taşıt yangınları konularında bilgi ve tecrübelerini paylaşmıştır. Ayrıca Ümit ŞENYÜREK, öğrencilerin bu konulardaki ve mesleki sorularını da cevaplamıştır.

Haber Tarihi : [29-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [706]