Siber Güvenlik

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı tarafından organize edilen "Siber Güvenlik " konulu seminer 7 Kasım Pazartesi günü gerçekleşti.

Sayın Özcan Manavoğlu siber güvenlik hakkında öğrencilerimize ışık tutan konuşmasıyla siber güvenliğin bilinen yönlerinin yanı sıra bilinmeyen ya da gerekli dikkat gösterilmeyen yönlerini de masaya yatırdı. Seminerde siber saldırılar,siber güvenlik alanları,siber suçlar,ulusal şirketlerin veri açıklıkları,güvenli şifre oluşturma,verilerimizin güvenliği ve saklanması,internet ortamında ne kadar güvendeyiz? gibi birçok konudan bahseden Manavoğlu, siber güvenlik kapsamındaki iş alanları ve bu iş alanlarının hizmet çeşitlilikleri gibi konuları da öğrencilerle paylaştı.

Özcan Manavoğlu Hakkında;

Türk Hava Kuvvetleri ve Nato gibi kurumlarda bilgi teknolojileri ve güvenlik alanlarında yıllarca hizmet veren Manavoğlu, emekliliğinin ardından aynı alanlarda serbest olarak çalışmaya devam etmektedir.

Haber Tarihi : [09-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [866]