Bilişim ve Mühendislik Alanlarında Akademik Kariyer Semineri
 Bilişim ve Mühendislik Alanlarında Akademik Kariyer Semineri

Bilgisayar Programcılığı Programının gerçekleştirdiği etkinlikte kariyer planlama üzerine önemli konulara değinildi. Yalova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Bilgisayar Mühendisliği Ana bilimdalından geçtiğimiz yıl emekli olan değerli hocamız Osman Hilmi KOÇAL, paylaşımları ile öğrencilerimize farklı bir bakış açısı kattı.
Seminerde mühendisliğin temeli, farklı mühendislik dallarının aralarındaki ilişki ve etkileşiminden konuya giriş yapan hocamız, Bilgisayar bilimlerinde farklı lisans dalları ve lisansüstü eğitim alanları hakkında da öğrencilerimizde farkındalık oluşturdu.
Seminer sonrasında ‘Herkes yoluna lisans ve lisansüstü eğitimle devam etmeli mi?’, ‘Eğitimine bu yolu tercih etmeyenler için alternatif yollar neler olabilir?’ gibi soruların ötesinde bir çok farklı soru ile karşılaşan hocamız tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. Kendisi, akademik kariyer düşünen öğrencilerimizin akıllarındaki bulanık konuların durulmasına ve verecekleri kararda koşuları daha net görmelerine yardımcı oldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.033]