Sunğipek'ten Üniversiteye...
 Sunğipek'ten Üniversiteye...

“SUNĞİPEK’TEN ÜNİVERSİTEYE” FOTOĞRAF SERGİSİ VE EMEKLİLER İLE BULUŞMA GÜNÜ

UÜ Gemlik Asım Kocabıyık MYO, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik İşçi Emeklileri Derneği tarafından organize edilen “ Sunğipek’ten Üniversiteye Fotoğraf Sergisi ve Emekliler Buluşması” 08.Mayıs .2016 Pazar günü gerçekleştirildi.

Etkinliğe Gemlik Kaymakamı Cahit IŞIK, UÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet  YÜCE, Gemlik Belediye Başkanı Refik YILMAZ, Gemlik Kent Konseyi Yöneticileri,Gemlik Asım Kocabıyık MYO Müdürü Prof.Dr. Cumhur AYDINALP, Gemlik Asım Kocabıyık MYO kurucu Müdürü Prof.Dr. Abdurrahim KORUKÇU, öğretim elemanları, ve Sunğipek emeklileri ile eşleri katıldı.

Gemlik Asım Kocabıyık Kültür Merkezi fuaye alanında hazırlanan  serginin açılışı ile başlayan programda, Gemlik Asım Kocabıyık MYO kurucu müdürü Prof.Dr.Abdurrahim KORUKÇU tarafından yapılaşma çalışmalarının anlatıldığı sunum sonrası emekliler o günlere ait anılarını paylaştı. Sergide Fabrikanın üretim hatları ve sosyal yaşamına dair emeklilerden toplanan fotoğraflar ile, Gemlik Asım Kocabıyık  MYO ve yerleşkenin ilk halleri, yapılaşma çalışmaları ve bugününü yansıtan fotoğraflar yer aldı.

Yapılan yerleşke gezisi ve yemekhane ile çamlık alanda verilen öğle yemeği ile emekliler, çalıştıkları ve yaşadıkları alanlarda anılarını tazelediler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-May-2016]

Haber Görüntüleme : [1.089]