GAKMYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde geniş bir katılımla ve coşkuyla gerçekleştirildi. Törene, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mert Dimili, Gemlik Cumhuriyet Baş Savcısı Hilal Bozdağ,  MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan Taşkın, Kurucu Müdürümüz Prof.Dr. Abdurrahim Korukçu, Gemlik ilçe protokolü ve öğrencilerin ailelerinin bulunduğu geniş bir katılımcı kitlesi ile gerçekleştirildi.

Prof.Dr. Abdurrahim Korukçu, Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Yahya Işık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, GTSO Başkanı Paşa Ağdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili konuşmalarında mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. Mezun öğrenciler adına konuşan Yüksekokul Birincisi Harita ve Kadastro programı öğrencisi Sercan Diren de katkılarından dolayı yüksekokul öğretim elemanlarına ve ailesine teşekkür ederek mezun arkadaşlarını tebrik etti.

Protokol konuşmalarının ardından, dereceye giren yüksekokul birincisi Sercan Diren’e, yüksekokul ikincisi Mesude Demirdirek’e ve yüksekokul üçüncüsü Yaren Ünal’a ödülleri Borusan Kocabıyık Vakfı adına Prof.Dr. Abdurrahim Korukçu tarafından takdim edildi. Ardından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı ve törene katılan mezun öğrencilerin anı belgeleri verildi.

Törenimiz öğrencilerin havaya kep atmasıyla sona erdi..

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Haz-2022]