YILPORT Gemport Limanı Teknik Gezi

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda 3 Haziran 2022 tarihinde YILPORT Gemport Limanına teknik gezi düzenlendi. İnsan Kaynakları Müdür Şefi Çağrı ÖZBEK ve İnsan Kaynakları Uzmanı Gülnur KOÇ öğrencileri karşıladı. Satış ve Pazarlama Uzmanı Metin TOKER YILPORT şirketleri ve Gemport Limanı hakkında   sunum yaparak öğrencilerin sorularını yanıtladı.  Saha turunda Operasyon Şefi Onur ASLAN öğrencilere eşlik etti. Limanın Konteyner, RO-RO, Genel kargo, dökme yük ve CFS sahaları incelendi.

GEMPORT Limanı İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Çağrı ÖZBEK ve İnsan Kaynakları Uzmanı Gülnur KOÇ’a, Satış ve Pazarlama Uzmanı Metin TOKER ve Operasyon Şefi Onur ASLAN başta olmak üzere tüm yönetici ve çalışanlara misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [06-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.110]