Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğrencileri Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Kariyer Günleri Etkinliğindeydi

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri Ogr.Gor. Dr. Yusuf SARIKAYA ile birlikte Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Kariyer Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri’nin ilk gününe katılım sağladı. Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Kariyer Günleri birinci günün oturumlarına katılımcı olarak Pasific Line Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koray DEDEOĞLU, ONELOG Yoneticisi Arzu ÇOBAN, Borusan Lojistik’den Operasyon Müdürü Kazım KESKİN ve EVYAP PORT’tan Satış ve Pazarlama Müdürü Çağlar ERADAŞ’ın sektör ve kariyer hakkında değerli bilgilendirmeleriyle oturumlar gerçekleşti.

Haber Tarihi : [01-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [1.091]