Borusan Limanı İş Makinaları Yöneticisi Alper KONUK, Liman İşletmeciliği ve Yönetimi Dersine Konuk Oldu
 Borusan Limanı İş Makinaları Yöneticisi Alper KONUK, Liman İşletmeciliği ve Yönetimi Dersine Konuk Oldu

     29 Aralık Çarşamba günü Gemlik Denizcilik Topluluğu olarak Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencilerinin dersine Öğr. Gör. Yusuf Sarıkaya'nın daveti üzerine Borusan Limanı İş Makinaları Yöneticisi Alper KONUK, Liman İşletmeciliği ve Yönetimi dersine konuk oldu.


     Liman ve yükleme terminali makineleri hakkında detaylı ders işlendi. Liman İş Makinaları Yöneticisi olan Alper Bey ile birlikte hem 1. Sınıf hem de 2. Sınıfların katılımıyla Alper Bey’in sektördeki tecrübelerine ve bilgilerine bağlı olarak  verimli bir ders işlendi. Ders içeriği olarak, SSG (SHIP TO SHORE GANTRY CRANE), RTG (RUBBER-TIRED GANTRY), Mobil Liman Vinci (MHC, Mobile Harbour Crane), CRS( CONTAINER REACH STACKER), ECH( EMPTY CONTANIER HANDLER), Raylı vinç (RMG) ve Straddle Taşıyıcı (SC) gibi liman makinalarını ve bunlar sonucu oluşabilecek iş kazaları hakkında konuşuldu. Dersin sonunda soru cevap şeklinde devam ederek öğrenciler acısından verimli bir ders gerçekleşti.


     Katılımlarından dolayı Alper Bey’e, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya ve öğrenciler teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.114]