Deniz ve Liman İşletmeciliği Programi Kanolar Suya İndi
 Deniz ve Liman İşletmeciliği Programi Kanolar Suya İndi

Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri her yıl düzenlenen Kano Sporu etkinliğini bu sene de gerçekleştirdi.

Yapılan etkinlikte Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya danışman hoca olarak eşlik ederken 1.sınıf Deniz ve Liman İşletmeciliği bölümü öğrencilerimizden kano sporcu Murat Toksöz antrenörlüğünde öğrencilere teknik anlamda bilgiler verildi ve daha sonra öğrenciler verilen bilgiler doğrultusunda toplamda 4 ayrı grup ve her grup da 11 kişilik ekiple toplamda 44 öğrenci belirli zaman aralıkları ile katılım sağladı. Etkinliğimiz her yıl olduğu gibi eğlenceli ve gayet verimli geçti

Gemlik Denizcilik Topluluğu başkanı Emre Arslan okulumuzda gerekli ekipmanların bulunduğunu ve Gemlik’in özellikle su sporları için çok uygun şartlara sahip olduğunu ve körfez olmanın avantajları kullanılarak Gemlik’te öğrencilerimizin Kano Sporu ile buluşmalarının sağlanmasının önemini anlattı. Hava ve deniz koşulları el verdiğinde kanoları bir hafta aralıklı olmak üzere suya indireceklerini ekledi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [875]