DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI TEKNİK GEZİ: TEKNE İLE LİMANLAR TURU
 DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI TEKNİK GEZİ: TEKNE İLE LİMANLAR TURU

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri için Gemlik Denizcilik Topluluğu tarafından organize edilen Tekne İle Limanlar Turunu gerçekleştirdi.   Oğuzhan 3 Gezi Teknesi ile üniversite önündeki balıkçı barınağından hareket eden öğrenciler Gemlik Limanlar Bölgesi'ne denizden teknik gezi gerçekleştirdi. 2021-2022 Eğitim öğretim yılının ilk teknik gezisi olarak düzenlenmiş olan etkinlik oldukça verimli geçti.

Deniz ve Liman İşletmeciliği Öğr.Gör. Emrah Murat Tacar Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya ve Öğr. Gör. İbrahim Sapmaz teknik geziye katılan Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencilerine sırasıyla Yılport Holding Gemport Limanı, , Borusan Limanı ve Roda Limanları önünde tekne içinden bilgi verdi. Limanların alt yapıları, elleçledikleri yük türleri, kullanılan iş makinaları ve ekipmanlar ile rıhtımlarda bulunan konteyner, genel kargo, kuru dökme yük ve demir sahasında bulunan gemiler hakkında bilgi verdi

Özellikle Gemlik’in limanlar bölgesi olması ve bu konuda Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencilerini sektöre nitelikli meslek elemanı da yetiştirmesi itibari ile öğrencilerimiz için oldukça verimli bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.143]