Meslek Yüksekokullarının faaliyetleri e-bülten ile anlatılacak
 Meslek Yüksekokullarının faaliyetleri e-bülten ile anlatılacak

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, meslek yüksekokullarını daha iyi tanıtabilmek için geniş kapsamlı bir e-bülten hazırladı. İlk sayısı yayımlanan bülten, iş dünyası temsilcileri başta olmak üzere üniversitenin tüm paydaşlarına ulaştırılacak.
Bursa Uludağ Üniversitesi, temel yetenek alanı bakımından farklılaşmış 15 Meslek Yüksekokulunda yaklaşık 20 bin öğrencisini en iyi şekilde çalışma hayatına hazırlamaya devam ediyor. BUÜ Meslek Yüksekokullarındaki sürdürülebilir rekabetçi üstünlüğün temelini ise uygulamalı eğitimin kalitesi, nitelikli öğretim elemanları ve bir sanayi kenti olan Bursa kültürü oluşturuyor. 

Üniversite yönetimi bu hedefle; Meslek Yüksekokullarının faaliyetleri hakkında paydaşlarına bilgi vermek, tanıtım yapmak ve böylelikle üniversite-sanayi işbirliğinin Meslek Yüksekokulları düzeyinde yapılmasını hızlandırmak amaçlı “e-bülten”ler yayımlamaya başladı. Bu çalışma aynı zamanda Üniversitenin Meslek Yüksekokulları düzeyindeki tanıtım stratejisinin önemli bir parçasını da oluşturuyor.
Düzenli olarak hazırlanacak e-bültenlerin Meslek Yüksekokullarının paydaşları ile olan iletişimlerini daha etkin hale getirmesi ve çeşitli işbirliği projelerinin geliştirilmesine vesile olması hedefleniyor.

Okumak için tıklayınız.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Tem-2021]

Haber Görüntüleme : [1.277]