ERP ve Yazılımda Kariyer Basamakları Semineri

Yüksekokulumuz Bilgisayar programcılığı Programı 2009 yılında imzaladığı protokol kapsamında özveri ile sürdürdüğü eğitime ilişkin yeni bir seminer daha gerçekleştirdi. Seminere Yalın Yazılım'ın kurucu ortağı Ertan YILMAZ, Yalın Yazılım çalışanları Semiha ADAŞLAR ile Suna MERT ve Bilgisayar Programcılığı Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Rukiye TOPUZ katkı sağladı. Covid-19 salgını nedeniyle yüz yüze gerçekleştiremedikleri eğitim faaliyetini sanal ortamda gerçekleştiren akademisyen, öğrenci ve işverenler oldukça keyifli ve verimli zaman geçirdiler. ERP, yazılım sektörünün kaçınılmaz bir alanı haline geldi. Bu konuda yüksekokulun vermeye devam ettiği eğitime destek ve pratik bilgi niteliğinde başlayan seminer, öğrencilerin kariyer planlamalarına yönelik kılavuzlar ve örneklerle devam etti. Öğrencilerin sorularına samimiyetle cevap veren katılımcılar, onların yolunu aydınlatan birer ışık daha yaktılar. Öğrenciler sadece ERP konusunda değil, yazılım sektöründeki diğer iş alanları ve bu alanlarda çalışabilmek için sahip olunması gereken alt yapı hakkında bilgilendirildiler. Aynı zamanda seçilen alanda başarılı olmak için yapılması gerekenler konusunda kıymetli tüyolar paylaşıldı.

Haber Tarihi : [17-May-2021]

Haber Görüntüleme : [1.143]