2019-2020 Akademik Yılı Yaz Stajı Duyurusu Revizyon

2019-2020 AKADEMİK YILI YAZ STAJI DUYURUSU

 

COVİD-19 Salgınından dolayı sadece 2019-2020 Akademik Yılı Yaz Döneminde uygulanmak üzere, öğrencilerimizin aşağıdaki ilkeler doğrultusunda staj yapmalarına izin verilecektir.

1-) Bütün derslerini almış ve başarmış (toplam 112 AKTS) mezuniyeti için sadece stajı kalmış 2018 ve daha eski girişli öğrencilerimiz program başkanları ile iletişime geçerek stajları hakkında bilgi alacaklar.

2-) Birinci sınıfı tamamlayan 2019 girişli öğrencilerimiz ile mezun durumunda olmayan (öğrencilik hayatı devam edecek) eski öğrencilerimiz,bölümüyle alakalı kamu veya özel sektörde 30 (iş) günü yaz stajını yapabilirler yada gelecek yıla erteleyebilirler.

3-) Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda ifade edilen işlemleri yapmak zorundadır.

      I. Staj evrakları içindeki “Zorunlu Staj Başvuru Formu” nu (Form No:3) eksiksiz hatasız doldurup staj yapacağı işlerine imzalatılacak.

      II. Staj yapılacak işyerinden, Covid-19 tedbirlerinin alındığı ve işyerinde hastalık bulaşma risk olmadığına dair bir resmi belge (üst yazı, dilekçe, taahhütname vb) alınacak.

     III. Öğrenci tarafından bu iki belge, uludağ uzantılı öğrenci eposta adresinden (ögrencino@ogr.uludag.edu.tr)  program başkanının e-posta adresine gönderilecek. (Not: “alıcı/kime” bölümüne program başkanı e-posta adresi yazıldıktan sonra,  “CC” kısmına hakankose@uludag.edu.tr veya yaseminoz@uludag.edu.tr adresleri mutlaka eklenmelidir)

    IV. Program başkanı, öğrencinin stajını onaylayıp onaylamadığına dair öğrenciye geri bildirim (dönüş) yapmalıdır.  Stajına onay verilen öğrenciler stajlarını başlatabilecektir.

   V. Öğrenciler, staj başvuru evraklarını program başkanına Cuma günleri veya hafta sonları göndermemelidir. Staj başlama tarihi ile e-posta gönderme tarihi arasında en az iki iş günü süre olmalıdır. Bu iki iş günü süre geriye doğru hesaplanmalıdır.

  VI. Yaz okulunda Bursa Uludağ Üniversitesi’den ders alacak öğrencilerimiz staj takviminde önerdiğimiz birinci veya ikinci alternatifleri tercih etmelidir.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Haz-2020 12:21]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Tem-2020 07:24]

Duyuru Görüntüleme : [2.471]