Ukey Bütünleme E-Sınavlarına Teknik Aksaklık Nedeniyle Giremeyen Öğrencilerin Dikkatine
  1. Bu Sınavlar 01-02 Temmuz 2020  tarihinde yapılacaktır..

2. Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyip sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen en geç  5 dakika içerisinde sınav hakkı başvurusunda bulunmak zorundadır.

Başvuru için;

a) Önce sınav sırasında oluşan soruna ait  Ukey Sınav ekranındaki uyarı görüntüsünün fotoğrafını çekiniz;

b) Aşağıda linkini paylaştığımız sınav başvuru dilekçesini doldurunuz.

c) Bu iki belgeyi (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr - örneğin 33040055@ogr.uludag.edu.tr) uzantılı e-posta adresinizden, öğrenci işlerinin  gemogis@uludag.edu.tr adresine sınav bitiminden sonraki 5 dk içinde göndermiş olmalısınız!

Teknik Aksaklık Nedeniyle Sınav talep dilekçesi için buraya tıklayınız.

3.Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-May-2020 13:20]