SALGIN SÜRECİNDE MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu Kararı gereğince Yüksekokulumuzdan mezun olabilecek öğrenciler aşağıdaki dilekçeyi doldurup 01.07.2020 tarihine kadar gemogis@uludag.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmekdir.
                Bu İşlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılmayacaktır.

Mezuniyet Başvurusu yapabilmek için ;

1. Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
  2. Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması ve 120 AKTS şartı aranmaktadır.

Mezuniyet Dilekçesi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular