Dönem Sonunda Mezun Olabilecek Öğrencilerin Dikkatine !!!

Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu Kararı gereğince Yüksekokulumuzdan mezun olabilecek öğrenciler aşağıdaki dilekçeyi doldurup 16.07.2019  tarihine kadar Öğrenci İşleri Bürosuna  teslim etmeleri yada 0224 5123493 numaraya faks çekmeleri gerekmektedir.
                Bu İşlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılmayacaktır.

Mezuniyet Başvurusu yapabilmek için ;

1. Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
  2. Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması ve 120 AKTS şartı aranmaktadır.

Başvuru Dilekçesi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular