31. Madde Ek Sınav Duyurusu

U.Ü Kredili Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin 31.maddesinde belirtilen Ek Sınavlara girme koşulları ve sınav tarihleri aşağıya çıkarılmıştır.

Sınava girme koşulları

1) Programdaki bütün dersleri (Zorunlu staj dahil ) alan, devam koşulunu yerine getirerek sınavlarına giren ancak 2 (iki )dersten başarısız olan öğrenciler bu sınava girebilir.

2) Başarısız dersi olmamasına rağmen not ortalamasını (GANO)2.00(iki) tutturamayan öğrenciler en fazla  2 (iki)dersten ortalama yükseltme sınavına girebilirler.

-Bu sınavlara  girmek isteyen öğrenciler 17 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine  kadar girmek istedikleri dersleri belirten dikekçe ile öğrenci işleri bürosuna başvuru yapmak zorundadırlar.

-Sınav Tarihleri: 22 Ocak 2018  tarihinde yapılacak derslerin sınav tarih ve saatleri 19 Ocak 2018  tarihinde ilan edilecektir.

Not:

-Yukarıdaki koşullara uymadığı halde sınavlara giren öğrencilerin sınavları iptal edilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Oca-2018]