UKEY Üzerinden Yapılacak Olan Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I Arasınavı Duyurusu

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I” dersinin ara sınavı 19-25 Kasım 2018 tarihleri arasında UKEY sistemi üzerinden ve “E-Sınav” şeklinde gerçekleştirilecektir. Bu tarihler arasında sistemdeki “E-Sınav” uygulaması açık kalacak ve öğrenciler müsait oldukları bir zaman diliminde internet bağlantısı olan bir bilgisayar aracılığı ile sisteme giriş yaparak sınavlarını gerçekleştirebileceklerdir. Ukey sisteminde sınavların nasıl gerçekleştirileceğine ilişkin kılavuzu okumadan sınavınızı başlatmayınız. Sorumlu olunan konular sistemde yüklüdür.

Önemli Not: UKEY sistemine giriş yaparak gerekli onay süreçlerini yerine getirmeyen öğrencilerin sistemdeki ders materyallerine ve e-sınavlara ulaşması mümkün değildir. Bu durumdaki öğrencilerin sınav öncesinde mutlaka giriş problemlerini çözmüş olmaları gerekmektedir. Bu konuda teknik problem yaşayan öğrenciler, öğrenci işleri aracılığı ile Bilgi İşlem birimi, UKEY sistemi sorumlusu yetkililerden bilgi/yardım alabilirler. Sisteme giriş ile ilgili bireysel sorunlar konusunda bölümümüzün yapabileceği bir şey söz konusu değildir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Eki-2017]