2021-2022 EĞİTİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 18:00’da gerçekleştirilecek fakültemiz mezuniyet töreni hususunda uyulması gereken kurallar ve açıklamalar, sevgili öğrencilerimize aşağıdaki maddelerle önemle duyurulur:

1) Tören yeri; Görükle Kampüsü içindeki KYK yurtlarının yakınındaki atletizm alanıdır. Üniversitemiz Görükle Kampüsüne girdikten sonra "Tören Alanına Gider" tabelaları ile tören yapılacak yere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

2) Törene 1000 e yakın öğrenci katılması beklenmektedir. Atletizm alanındaki Tribün kapasitesi 2000 kişi olduğundan her öğrencimizin yanında maksimum 2 misafir getirmesine ve sadece bu misafirlerin tören alanına girmesine izin verilecektir. Aksi halde hareket edilmesi mezuniyet için gelen bazı öğrenci yakınlarının dışarıda kalmasına yol açacaktır. 

3) Misafirler için sadece tribünlerde yer ayrılmıştır. Tribün önünde bulunan sandalyeler; protokol ve fakültemiz öğretim üyeleri içindir. Tören için kurulan standın arkasında bulunan sandalyeler ise törene katılacak siz öğrencilerimiz için ayrılmıştır. Bu sandalyelerin bulunduğu alana yani sahaya misafirlerin girmesine izin verilmeyecektir. Bu konuda yanınızda gelen misafirlere bilgi vermenizi rica ederiz.

4) Tören için kullanacağınız biniş ve fuları fakültemize gelerek depozito ve 30 TL temizlik ücreti vermek koşuluyla ödünç alabilirsiniz. Biniş ve fularları hasarsız şekilde geri verdiğinizde depozito tarafınıza iade edilecektir. Kep almak isteyenler ise 25 TL ücretle fakülte logolu keplerini alabilirler ya da dışarıdan temin edebilirler. Keplerin temizliği yapılamadığı için geri alınamamaktadır. Biniş, fular ve kep ile ilgili taleplerinizi, fakültemiz Fen bölümleri giriş katındaki sağ koridorda bulunan Z025-Z026 nolu dersliklerdeki görevlilerden 23-24 ve 27-28 Haziran günlerinde 10:00-12:00 ve 13:00-15:30 saatleri arasında temin edebilirsiniz.
 

5) Tören günü biniş ve fular temini yapılmayacaktır. "Şehir dışından tören günü geleceğim."  ya da benzeri nedenleri bulunanların arkadaşları aracılığı ile bunu yukarıda belirlenen tarihlerde sonuçlandırması gerekmektedir.


6) Ödünç alınan biniş ve fuların geri iadesi aynı yerde olacaktır. Bunun için; 30 Haziran-1 Temmuz ve 4-5 Temmuz tarihleri saat 10:00-12:00 ve 13:00-15:30 arası sizleri bekliyoruz. Bu tarihler dışında geri iade işlemi yapılmayacaktır. 

7) Fakülte ilk üçü ve bölümlerinde ilk üçe giren öğrencilerimizin listesi 22-23-24 Haziran 2022 tarihlerinde fakülte web sayfamızdan ilan edilecektir ve bu ilan sonucunda derecelerle ilgili bir hata olduğunu düşünenlerin "aakpinar@uludag.edu.tr" adresine en kısa sürede e-posta atarak durumun incelenmesini talep etmeleri gerekmektedir. Listeler kesinleşince dereceye giren öğrencilerimizle ayrıca irtibat da kurulacaktır. Törende mezun öğrenciler adına sadece fakülte birincimiz kapsamlı konuşma yapacaktır. Bölüm birincileri ise birkaç cümle ile duygularını ifade edeceklerdir. Dereceye giren tüm öğrencilerimize başarı belgesi hazırlanacaktır, törene katılan her öğrencimize bölümler bazında adı ve soyadı okunarak bölüm öğretim elemanları tarfından bir anı belgesi verilecektir.

Sevgilerle,

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Dekan Yardımcısı
Prof. Dr. Atilla AKPINAR

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Haz-2022 07:12]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [06-Haz-2022 07:13]

Duyuru Görüntüleme : [5.878]