DEVAM EDEN VE YENİ KAYIT ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS SEÇİMİ HAKKINDA

Otomasyon sistemi üzerinden ders seçimleri hem devam eden hem de yeni kayıtlı öğrencilerimiiz için 02.02.2018 tarihine kadar devam etmektedir.

Devam eden öğrencilerimiz için harcını yatıramayan öğrencilerimiz bize gerek mail gerek ise telefonla ulaşarak harç ödemek istediklerini bildirdikleri takdirde harç ücretleri sistem üzerinden mazeretli ödeme tarihi girildikten sonra ödenebilecektir.

Yeni kayıtlı öğrencilerimiizin danışman öğretim üyeleri bir iki program haricinde belli olmuştur. Öğrencilerimiz danışman öğretim üyelerinin bilgisi haricinde ders seçimi yapmamalıdır. Öğrencilerimizin seçtikleri dersler danışman öğretim üyelerinin ekranına önkayıt şeklinde gelir. Öğretim üyelerimiz onaylamadan kesin kayıt olmadığı gibi dersi veren öğretim üyelerinin ekranlarında görünmez. Danışman öğretim üyeleri bölüm sekreterliklerinde mevcuttur.

Endüstri Mühendisliği ve tezsiz yüksek lisans programları haricindeki diğer programlarda öğrencileirmizin Tez Danışmanlığı ve Uzmanlık Alan Derslerini seçtiklerinde bu derslerin öğretim üyeleri öğrencinin danışman öğretim üyesidir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-Oca-2018]