İLAN EDİLMEYEN II. ÖĞRETİM PROGRAMLARI SONUÇLARI HAKKINDA

Enstitü Yönetim Kurulumuzun 05.07.2017 tarihli toplantısında;

II. Öğretim programlarımızda kesin kayıt yaptıranların  10 öğrencinin altında olması halinde program açılmayacağından; Otomotiv Mühendisliği II. Öğretim Tezli Yüksek Lisans, Çevre Mühendisliği II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Tarım Ekonomisi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında aşağıda isimleri belirtilen öğrencilerin  Ağustos ayında açılacak dolmayan kontenjan ilanı sonucu kayıt yaptıracaklarla birlikte öğrenci sayısının asgari limite (10 öğrenci) erişmesi halinde kesin kayıtlarının yapılmasının uygun olduğuna karar verilmiş olup, anılan öğrencilerin Enstitümüze gelerek dilekçe doldurmaları gerekmektedir.

Dilekçe için TIKLAYINIZ.

Çevre Mühendisliği II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıt hakkı kazananlar

1-SELİM BÜYÜKPOYRAZ

2- YALIN BALOĞLU