2016-2017 Bahar Yarıyılı Mülakat Sonuçları Hakkında

2016-2017 Bahar Yarıyılı mülakat sonuçları birazdan Online Başvuru ekranından ilan edilecektir.

Kesin kayıt işlemleri 20 Ocak 2017 tarihinde Saat 14:00 'ten itibaren başlayacaktır.

Fen-Edebiyat Fakültesi Sonuçları

Mimarlık Fakültesi Sonuçları

Mühendislik Fakültesi Sonuçları

Ziraat Fakültesi Sonuçları

Kesin kayıt tarihleri 20 - 24 Ocak 2017

Yedek Liste Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017

Öğrenci Sicil Formu

Danışman Tercih Formu.

KESİN KAYIT EVRAKLARI

1-Lisans diploması veya mezun olduğunu belirten belgenin aslı ile birlikte fotokopisi veya resmi kurumdan onaylı örneği. Yabancı Uyruklu adaylar için diploma denklik belgesinin varsa aslı veya resmi onaylı örneği.

2- ALES sonuç belgesi

3- Yabancı dil sonuç belgesi (Sadece doktora öğrencileri için)

4- Mezuniyeti esas teşkil eden genel akademik başarı not ortalamasını içeren belge (Transkript). Aslı ile birlikte fotokopisi veya resmi bir kurumdan onaylı örneği

5-Yabancı Uyruklu adaylar, Üniversitelerin dil merkezleri veya Yunus Emre Enstitüsü (YEE), Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) tarafından yapılan Türkçe sınavından başarılı olduklarına dair C1 düzeyinde belge getirmeleri gerekmektedir (Türkiye’den mezun olanlar hariç).

6- Fotoğraf; 4 (dört) adet vesikalık fotoğraf

7- Nüfus cüzdan fotokopisi. (1 Adet)

8-Yabancı Uyruklu adaylar, İlgili belgelerini adayın kendi ülkesindeki Türkiye Cumhuriyeti Dış Temsilciliklerince onaylanması ve onaylı belgelerin Yeminli Tercüman Tarafından Türkçeye çevrilmiş suretlerinin sunulması gerekmektedir.

9- Askerlik şubelerinden yoklama yaptırdıktan sonra alınacak olan Askerlik Durum Belgesi ve Nüfus Cüzdanı fotokopisi (birer adet). Askerliğini yapmış olanlar için Terhis Belgesinin fotokopisi.

10- II. Öğretim programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler için ödemeleri gereken katkı payı miktarı Enstitümüz web sayfasında ilan edilecektir.

11- Enstitüden temin edilecek Öğrenci Sicil Formu ve Danışman Tercih Formu.

12-Enstitümüzün 11.12.2015 tarihli toplantısında alınan karar gereği; İkinci Öğretim Programlarında en az 10 müracaat olması halinde mülakat yapılacak olup, kazanan öğrenciler arasından en az 10 öğrencinin kesin kayıt yaptırması zorunludur. Aksi takdirde program açılmayacaktır. Programın açılması durumunda seçmeli derslerin en az 3 öğrencinin seçmesi durumunda açılması uygun bulunmuştur.

13-Müracaat eden adaylardan kontenjan sayısının iki katı kadar aday mülakata çağırılacaktır.

14- İkinci öğretim programlarımızın ücretleri:

Çevre Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programları toplam;

33 x 270 = 8910 TL

Tarım Ekonomisi Tezsiz Yüksek lisans toplam;

30 x 270 = 8100 TL

Otomotiv Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans toplam=11.610 TL

İlk yıl : 33 x 270= 8910  İkinci yıl: 10 x 270 = 2700 TL

NOT: Belirtilen Ücretiler iki dönemde, her dönem ücreti 4 taksit olacak şekilde toplam 8 taksitte ödenir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Oca-2017]