Kayıt Yenileme ve Ders Seçimleri tarihleri uzatıldı. (Son Tarih 06 Eylül 2016)

Devam eden ve yeni kayıt olan lisansüstü öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri 29 Ağustos - 6 Eylül 2016 tarihleri arasındadır.

1- Otomasyon üzerinden ders seçimi bazı işlemleri yetişmediğinden 31 Ağustos - 6 Eylül Tarihleri arasında yapılabilecektir..

2- Ders Seçim Formu doldurma işlemleri bizzat Anabilim Dallımızda danışman öğretim üyesi eşliğinde yapılacaktır.

3- Bütün öğrencilerimiz hem manuel bir şekilde ders seçimi formu doldurarark hem de otomasyon sistemi üzerinde ders seçmelidirler.

4- İlgili Anabilim dalında ders seçimi formu doldurmayan öğrenci bu dönem devam etmemiş kabul edilecektir.

5- Ders seçimleri web sayfamızda bulunan ders planlarına göre yapılmalıdır.

6- Her öğrenci kayıt olduğu yılın ders planına göre ders seçimi yapmalıdır.

7- 2014 Eylül ve daha sonra kayıt yaptıran öğrencilerimiz Bologna sürecine tabi oldukları için, AKTS tamamlama mecburiyetleri vardır. Yüksek lisans öğrencileri doktora programlarından ders seçtiklerinde 1 AKTS eksik kalacağından bir ders daha almaları gerekmektedir. Ayrıca ders planlarında yazdığı gibi ders seçimi yapmalıdırlar. Örneğin programda güz yarıyılında 4 ders(Tez Danışmanlığı ve Uzmanlık Alan dersleri hariç), bahar yarıyılında 3 ders almaları gerekiyorsa, o şekilde ders seçimi yapmalıdırlar.

8-Daha önce alıp başarısı veya devamsız olunan seçmeli dersini değiştirmek isteyenöğrencilerimiz güzün yerine güz dersi, baharın yerine bahar dersi seçmelidirler.

9- Örgün eğitim programları için harç ödeme işlemi yüksek lisans öğrencileri için 5. yarıyıl, doktora için 9. yarıyıldan itibaren başlamaktadır.

10- Ders seçimi formu doldurduktan sonra otomasyon üzerinden ders seçimi işlemlerinde göremediğiniz dersler olabilir, ders seçim formları Enstitümüze geldiğinde onları halledeceğiz. Yalnız ders saatleri çakışmamaması gerekir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-Ağu-2016]