2020-2021 Bahar Dönemi Topluma Hizmet Uygulamaları Toplantısı Yapıldı. 26 Şubat 2021

Anabilim dalımızda verilmekte olan topluma hizmet uygulamaları derslerinin Covid-19 salgını sürecinde uygulanmasının tartışılmasına yönelik toplantı 26. 02. 2021 tarihinde Topluma Hizmet Uygulama Koordinatörü Doç. Dr. Nurcan Kahraman başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, bu dersi veren öğretim üyeleri katılmıştır. Toplantıda engelli öğrencilere yönelik proje önerileri, bilim sanat merkezi gibi farklı kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapılması ve öğrencilerimizin, toplumun bilimsel okur-yazarlığına katkı vermesine yönelik proje önerileri tartışılmıştır. Ayrıca, bu seneki uygulamada ortak bir tema belirleyip, o temaya yönelik projeler üretme fikri de gündeme gelmiştir. Toplantı sonunda, bu dersi alan öğrenciler ile de proje önerileri hakkında fikir alış-verişi yapılması ve ortaya çıkan taslak projelerin tartışılması için iki hafta sonra yeniden buluşulması kararı alınmıştır.

Haber Tarihi : [11-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [1.442]