2017-2018 Bahar Dönemi Sonunda Üniversitemizden Kendi Üniversitelerine Dönüş Yapacak Farabi Öğrencilerinin Yapması Gerekenler (14.05.2018)

Farabi Değişim Programı ile 2017-2018 Akademik Yılında diğer Yükseköğretim Kurumlarından öğrenim görmek üzere Üniversitemize gelen ve öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerin Transkript ve Katılım Belgeleri, Koordinatörlüğümüz tarafından gönderilecektir.

Öğrencilerin Üniversitemizden Ayrılmadan Önce Yapması Gereken İşlemler;

1- Tüm Öğrencilerin Merkez Kütüpheneye giderek İlişik Kesme Belgesi alıp ilgili Fakülte Öğrenci İşlerine başvurmaları gerekmektedir. (Bütünleme sınavlarına girecek öğrenciler bütünleme sınavı sonu itibari ile ilişiklerini kesmelidir.)

Transkriptleriniz Koordinatörlüğümüz tarafından kayıtlı olduğunuz Üniversiteye gönderilecek olmasına rağmen bu süreçte zaman kaybına yer bırakmayacak bir durumunuz varsa örneğin;

- Yatay geçiş veya yaz okulu başvurusunda bulunacak iseniz;

- Mezun aşamasında olup diplomanızı hemen almak istiyorsanız;

- Kendi Üniversitenizde tek ders sınavına başvuruda bulunacak iseniz;

Notlarınızın kendi Üniversitenizin Öğrenci Otomasyon Sistemine işlenebilmesi için Uludağ Üniversitesinde notlar açıklandıktan sonra transkriptlerinizi bulunduğunuz birimden temin ederek kendi Üniversiteniz Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim edebilirsiniz.

NOT: Bütünleme sınav tarihlerinin Eylül ayında olması nedeni ile bütünleme sınavına girecek olan öğrencilerin transkriptleri bütünleme sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra öğrenciler tarafından götürülecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-May-2018]