Etkinlik : U.Ü.Devlet Konservatuvarı Hezarfen Ensemble Konseri

Etkinlik Başlangiç Saati : 19:30

Etkinlik Bitiş Saati : 21:00

Etkinlik Açıklama :

Hezarfen Müzik Topluluğu - Yaylı Çalgılar Dörtlüsü Hakkında:

Hayata geçirildiği tarih olan Ocak 2010’dan bu yana, Hezarfen Müzik Topluluğu’nun Türkiye’deki çagdaş müzik arenasına etkisi oldukça büyük olmuştur. Topluluk, yenilikçi formlarda, dünyanın dört bir yanından bestecinin, sayısız eserinin prömiyer konserlerini vermekle birlikte, Türk bestecilerin eserlerini de Turkiye’deki müzikseverlerin yanı sıra Avrupa’daki dinleyici kitlesine sunmuşlardır .

Bu akşamki konserde, Hezarfen  Müzik Topluluğu, Yaylı Çalgılar Dörtlü'sü üyeleriyle konservatuvarımızın konuğu olacaklardır. Aralarında Türk bestecimizin de bulunduğu, dünyanın çeşitli ülkelerinden seçkin bestecilerin eserlerine yer verilen, "Kuzey Manzarası" temalı bu özel konsere, tüm üniversitemiz davetlidir.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [04-Ara-2015]