Etkinlik : TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Proje Destekleri

Etkinlik Bitiş Saati : 12:00

Etkinlik Açıklama :

TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Proje Destekleri

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu (SOBAG), Üniversitemizde 6 Mayıs 2016 Cuma günü 09:30-12:00'da Rektörlük A Salonunda proje destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecektir. Yaklaşık iki saatlik sunum sonrasında sizlerden gelen soru ve görüşler cevaplandırılacaktır. Üniversitemiz bünyesinde araştırmalarını sürdüren bilim insanlarımızın bu toplantıya katılımları bizler için çok değerli olacaktır.

Sunum içeriğinde; destek programları, değerlendirme süreci ve proje başvurusunda dikkat edilmesi gereken hususlar konularında bilgi verilecektir. Araştırma desteği noktasında önemli bilgilerin verileceği bu toplantıda yer almanız beklenmektedir. Göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Etkinliğe kayıt olmak için: http://goo.gl/forms/Cs52IlQYdo

Uludağ Üniversitesi