Etkinlik : 9. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi

Etkinlik Başlangiç Saati : 09:00

Etkinlik Bitiş Saati :

Etkinlik Açıklama :

Etkinlik Açıklama : 2011 yılından beri Türkiye’deki Ziraat Fakültelerinde öğrenim gören öğrencileri bir araya getirerek hem sosyal hem de akademik anlamda bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla, her yıl farklı üniversitede gerçekleşen ULUSAL TARIM ÖĞRENCİ KONGRESİ (UTOK) bu yıl da Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları ev sahipliğinde düzenlenecektir.

20-22 Nisan 2019 tarihleri arasında 9.su yapılacak olan bu ulusal kongrede Ulu Önderin “Milli Ekonominin Temeli Ziraattır” ana teması ile tüm katılımcılarda bilimsel düşüncenin teşvik edilmesi, bilimsel araştırmalara daha çok katılımın sağlanması ve bilimsel bir anlayışla hazırlanan çalışmaların katılımcılara ve meslektaşlara sergilenebilmesi için olanaklar sunulacaktır.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [20-Nis-2019]