ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ’NDEN ZİRAAT FAKÜLTESİ’NE ZİYARET

Birimimiz koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KURT ve birim çalışanları Özlem AYDOĞAN ile Cemile TERZİ, Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan TURGUT ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nuray AKBUDAK İle bir toplantı gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen toplantıda birimimiz ve faaliyetleri tanıtılmış, üniversitede yapılacak etkinlik ve çalışmalar ile ilgili işbirliği hususlarında fikir alışverişi yapılmıştır. Diğer taraftan Ziraat Fakültesinde eğitimini sürdüren özel gereksinimli öğrencilerin doğrudan birimimize ilettikleri talepleri fakülte yönetimine iletilmiş, öğrencinin taleplerine yönelik öneriler sunulmuştur. Nazik konukseverliği nedeni ile Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yönetimine teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [24-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [1.958]