ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GÖRÜKLE KAMPÜSÜ FİZİKİ ULAŞILABİLİRLİK AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLİYOR

18 Aralık 2019 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KURT, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı mimarlarından Ebru SAĞLAM ile Alp ASLAN’ ın  katıldığı toplantıda, üniversitemiz Görükle Kampüsünün fiziki olarak ulaşılabilirliği masaya yatırıldı. Yapılan görüşmelerde, Engelli Öğrenci Birimi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı çalışanlarının işbirliği ile kampüsteki tüm yapıların fiziki ulaşılabilirlik açısından değerlendirilmesi ve değerlendirme sonuçlarının rektörlüğe sunulması kararlaştırıldı.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, raporun oluşması sürecinden sonra, ihtiyaçların bir plan dahilinde karşılanmasına yönelik bir çalışma yapılacağını belirtti.

Haber Tarihi : [23-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [845]