ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE”
 ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE”

ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE”

       3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “9. Geleneksel Sanata Engel Yok Sergisi, En Özel Öğrenciler, Eserler ve Etkinlik” programına Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımıcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KURT,  Engelli Öğrenci Birimi Personelleri Özlem AYDOĞAN ve Cemile TERZİ katılım göstermiştir.

       Programa Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili ve Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş katıldı. Özel gereksinimli öğrencilerin halk oyunu gösterisi ve Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının sunumları ile başlayan program, özel gereksinimli öğrencilerin hazırlamış olduğu ürünlerin sergilendiği sergi ile devam etmiştir.

       Birimimiz, Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KURT, Bursa’nın özel ve resmi kuruluşlarının yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunmuş ve ileri tarihlerde yapılacak etkinlikler ile ilgili paylaşımlarda bulunmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [998]