ENGELSİZ ULUDAĞ ÖĞRENCİ KAYITLARINDA!

ÖĞRENCİ KAYITLARINDA ENGELSİZ ULUDAĞ OLARAK MASAMIZDA ÖĞRENCİLERİMİZ İLE TANIŞTIK

Bursa Uludağ Üniversitesi’ne (BUÜ) gelerek kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ve aileleri Görükle Kampüsü’nde oluşturulan merkezde görevli memurlar eşliğinde işlemlerini kolaylıkla tamamlayabiliyor. Kazandıkları bölümlere kayıt olmak isteyen öğrenciler ve veliler mesai saatleri içinde Uludağ Üniversitesi’ne gelerek kolayca kaydolabiliyor.

BUÜ tarafından kayıt döneminde işlemlerin kolaylıkla gerçekleştirilmesi için öğrenciler ve velilerine yönelik düzenlemeler yapıldı. Öğrencilere kolaylık sağlamak amacıyla fakültelerin her bölümü için kayıt günleri belirlendi. Görükle Kampüsü içerisinde yer alan Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’ne kurulan ‘Öğrenci Kayıt Merkezi’ de Engelli Öğrenci Birimi olarak kayıtlı öğrencilerimiz ile birlikte yeni öğrencilerimizi tanıdık ve kayıtlarını tamamladık.

Haber Tarihi : [26-Ağu-2019]

Haber Görüntüleme : [674]