KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZÜN ENGELLİ ÖĞRENCİLER İÇİN EĞİTİME ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Koordinatörlüğümüz tarafından üniversitemizin erişilebilirliği hususunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kütüphane Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Koordinatörlüğümüzün ortak çalışması doğrultusunda görme engelli öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerine daha aktif katılımını sağlayacak bir uygulamanın temini ve öğrencilerin kullanımına açılması hususunda çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Uygulamanın kısa süre içerisinde temin edilerek öğrencilerin kullanımına açılması planlanmaktadır.

Haber Tarihi : [23-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [670]