KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZDEN BİRLİKTE ENGELSİZ BURSA PANELİNE KATILIM

3 Aralık #DünyaEngellilerGünü ’nde Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Celal Sönmez Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde gerçekleştirilen “Birlikte Engelsiz Bursa” panele koordinatörümüz Dr. Öğr. Üye. Mustafa KURT panelist olarak katılmış ve panelde Bursa Uludağ Üniversitesinin stratejik planındaki amaçlar doğrultusunda gerçekleştirdiği erişilebilirlik çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.

Panele; Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞKUR, Osmangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü temsilcileri de panelist olarak katılmış ve kurumlarının erişilebilirlik sürecine katkılarına yönelik çalışmalarını sunmuşlardır. Panelistlerin yanı sıra akademisyenler özel gereksinimli bireyler, aileleri ve öğrenciler panele dinleyici olarak katılmışlardır.

Haber Tarihi : [06-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [642]