BUÜ’lü akademisyenlerin Erasmus+ proje başarısı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde görev yapan akademisyenlerin hazırladığı Erasmus+ Projesi, Mesleki Eğitimde İşbirliği Ortaklıkları faaliyeti kapsamında 400 bin Euro hibe almayı başardı.

BUÜ’lü öğretim üyeleri, projelendirdikleri ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla fark oluşturmaya devam ediyor. İİBF’de görev yapan akademisyenlerin hazırladığı “Enabling VET to PromoteESG Awareness & ESG Risk Literacy in SMEs (PEARL)” adlı proje, 2023 yılı Erasmus+ teklif çağrısı Mesleki Eğitimde İşbirliği Ortaklıkları (KA220-VET) faaliyeti 2. başvuru dönemi kapsamında destek aldı. Başvuru yapan 130 proje içinden kabul edilen 6 çalışma arasında yer alan proje için 400 bin Euro hibe ayrıldı.

Projede bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nuran Bayram Arlı ve Dr. Öğr. Üyesi Mine Aydemir Dev yer alıyor. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : [11-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [142]