"Su" Temalı Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Projesi

"HER EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA FARKLI BİR TEMADA BİRLEŞİYORUZ”

AMAÇ

Bu proje ile BUÜ eğitim fakültesinin yaygın etkisinin, tercih edilirliğinin ve paydaşları ile olan iletişiminin artırılması, farklı branşlardan öğretmen adaylarının ise proje danışmanları eşliğinde her eğitim öğretim yılında THU koordinatörler kurulunca belirlenen ortak bir tema altında proje tasarlamaları, uygulamaları ve proje çıktılarını paylaşmaları amaçlanmaktadır.

KAPSAM

Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi THU dersini alan öğrencilerin, yetenek, bilgi, beceri, ilgi ve istekleri ile eğitim-öğretim yılında belirlenen tema doğrultusunda proje önermeleri beklenmektedir.

FAYDA

Ortak temaya yönelik olarak yapılacak proje etkinliklerinin, paydaşlar ile işbirliğini arttıracağı ve hedef kitleler üzerinde olumlu katkılar sağlayacağı düşünülmektedir.

SOSYAL MEDYA

Faceboook ve Instagram @egitimthu

 

2020-2021 Bahar Dönemi için "Su" temalı Eğitim Fakültesi Projesine 11 anabilim dalı alt projeleriyle katkı vermektedirler. Almaca Eğitimi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Fen Bilgisi Eğitimi, Fransızca Eğitimi, Müzik Eğitimi, Sınıf Eğitimi, Okul Öncesi Eğitimi, Özel Eğitim, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümleri proje danışman ve öğretmen adayları ile proje etkinliklerini sürdürmektedirler. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-May-2021]

Haber Görüntüleme : [1.613]