EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ONLİNE TEZ SAVUNMA SINAVI EVRAKLARININ HAZIRLANMASI

ONLINE TEZ SAVUNMA SINAVI EVRAKININ HAZIRLANMASI

Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilecek online tez savunma sınavları  ile ilgili olarak tez teslim süreci hakkında öğrenci ve danışman öğretim üyesinin izlemesi gereken adımlar hakkında enstitümüz sayfasında ayrıntılı bir yazımız bulunmaktadır.

Ancak bu tür sınavlarda sınav evrakının hazırlanmasında, öğrenci ve danışmanının sınav sonrasında bir sorun yaşamaması adına aşağıdaki paylaşıma da ihtiyaç duyulmuştur:

Aşağıda; bir online tez savunma sınavında ihtiyaç duyulan belgeler listelenmiştir.

Tez Savunma Sınavı Jurisi Oluşturulurulurken en az 20 gün önce Enstitüye Teslim Edilmesi Gereken evraklar

1-  Tez Savunma Sınavı Jüri Öneri Formu ve intihal oranını göstern çıktı (Bölüm üst yazısı ile)

2- Tez Yazım Kurallarına Uygunluğu Formu

3- ULUUZEM e iletilmek üzere jüri ve öğrencilerin e-mail adreslerini içeren form

3- Tezin Araştırma Görevlisi tarafından incelenmesi sonrası doldurup imzaladığı ek-15 formunu ve öğrencinin düzeltmeleri yaptığına dair ek-16 formu ile birlikte tezinin word halini egtbil@uludag.edu.tr  adresine e posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Danışman öğretim  üyesinin kendisinin doldurması gereken belgeler

1. Tez Onay Sayfası
  2. Tez Savunma Sınavı Jüri Ortak Raporu
  3.  Jüri Kişisel Değerlendirme Raporu