2020 Yılı 1 inci Kalite Komisyon Toplantısı

Üniversitemizde uygulanan Kalite Güvence Sistemi kapsamında, Enstitümüz Kalite Komisyonu Enstitü Müdürü Prof. Dr. Kazım YOLDAŞ başkanlığında 2020 yılı 1 inci toplantısını 11 Şubat 2020 tarihinde saat 14.00’ da gerçekleştirdi.

Üniversitemizde yürütülen Kalite Yönetim ve İç Kontrol Sistemlerinin entegrasyonun sağlanması ve yenilenmesi süreci kapsamında Eğitim, Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitüsü birimlerinde ortak olarak kullanılan, iç ve dış kaynaklı dokümanlar, enstitülerin süreç yetkilileri tarafından yapılması istenilen ekleme/çıkarma/düzeltme önerileri doğrultusunda yeniden gözden geçirilmiştir. Toplantıda dokümanların güncelleme çalışmaları Enstitümüz Kalite Komisyonu tarafından gözden geçirildi ve tekrar incelenerek, düzenlenen son şekli uygun görüldü. Yenilenen bu dokümanların Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğüne iletilmesi görüşüne varıldı.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [12-Şub-2020]