DİPLOMA TÖRENİ

D U Y U R U

(DİPLOMA TÖRENİ)

Enstitümüz Diploma Töreni aşağıda belirtilen yer ve tarihlerde yapılacaktır. Tören, Enstitümüz Anabilim Dallarından 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyılında mezun olan tüm yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Törene katılacak olanların aşağıda belirtilen bilgileri 12 Haziran 2017 tarihine kadar egtbil@uludag.edu.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir.

1. Özgeçmiş (tez danışmanın ve tezin ismini de içerecek şekilde en çok 100 kelime)
  2. Doktora Tez Ödülü Başvuru Formu (Doktora programından mezun olanlar ilgili formu Enstitümüz web sayfasındaki Formlar & Dilekçeler linkinden temin edilebilirler.)

Yer

Birim (Anabilim Dalları)

15 Haziran 2017

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi

Spor Bilimleri Fakültesi

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim  Dalı

19 Haziran 2017

Nilüfer Tofaş Spor Salonu

Tüm Anabilim Dalları

Not:

• Binişler törenden bir gün öncesine kadar enstitümüz tarafından iade edilmek şartıyla dağıtılacaktır.
  • Diplomalar, sahnede Rektör tarafından verileceğinden dolayı diplomasını daha önce teslim alanların törenden 1 saat önce Enstitümüz görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir.

İletişim: Halil AYDOĞAN

Öğrenci İşleri Sorumlusu