EĞİTİM FAKÜLTESİNDE KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR

Fakültemiz öğrencilerinin kendilerine açık kariyer seçenekleri hakkında bilgi edinebilmeleri amacı ile 2022-2023 güz yarı yılı itibari ile Fakültemizde “Eğitim Fakültesi Kariyer Günleri” adı altında, ana bilim dallarımızın ev sahipliği yapacağı etkinlikler planlanmıştır. Yıl boyunca sürmesi planlanan etkinlikler her hafta Çarşamba günleri 14:00 itibari ile Fakültemizin Uğur Mumcu Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Toplantılarda her bir ana bilim dalımız kendi öğrencileri için kariyer fırsatı olabilecek alanlarda görev yapmakta olan davetli konuşmacılarını öğrencileri ile buluşturacaktır.

Bu kapsamda yapılacak toplantıların ilkine PDR ana bilim dalımız 26.10.2022 tarihinde, Pedagog Selin Uygun ve Uzman Klinik Psikolog Zeycan Alp’in konuşmacı olarak katılacağı toplantı ile ev sahipliği yapacaktır.

Tüm ana bilim dallarımızı kapsayan “Eğitim Fakültesi Kariyer Günleri” takvimi aşağıda verilmiştir. Toplantılara fakültemizin tüm öğrencileri ve personeli davetlidir.

Haber Tarihi : [20-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.074]