Kazakistan’ın Jansugurov Jetisu Üniversitesi Öğretim Üyelerinin BUÜ Ziyareti

9 - 10 Haziran 2022 tarihlerinde Kazakistan’dan gelen çok kıymetli öğretim üyeleri Bursa Uludağ Üniversitesini ziyaret etmişlerdir. Taldı Kurgan kentinde yer alan Jansugurov Jetisu Üniversitesinden gelen rektör, rektör yardımcısı ve öğretim üyeleri Eğitim Fakültesinde, Kütüphanede, Fen- Edebiyat Fakültesinde ve Rektörlükte incelemelerde bulunmuşlardır. Jansugurov Jetisu Üniversitesinden gelen heyet hem Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni hem de Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz tarafından kabul edilmiştir. Daha sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ile Jansugurov Jetisu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kuat Maratuli Baymirazev tarafından iki kardeş üniversite arasında resmi işbirliği protokolü imzalanmıştır. İki üniversite yöneticileri, planlanan ortak projeler, gelecekteki ortak bilimsel faaliyetler ve eğitim-öğretim alanındaki iş birliği alanlarında verimli görüşmeler yapmışlardır.

Haber Tarihi : [14-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.322]