Bağmlılıkla Mücadele Öğrenci Bilgiendirme Toplantısı

Bursa Uludağ Üniversitesi ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yönelik Narkorehber Gençlik Modülü eğitimi düzenlendi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; madde bağımlılığı, maddeye başlama nedenleri, kullanıcılardaki belirtiler ve gençlere tavsiyeler gibi başlıklar altında gerçekleştirilen eğitime Narkotik Dedektör Köpeği RONA nın da katılmasıyla renkli görüntüler oluştu. Konuşmacılar özellikle; sosyal çevremiz özellikle arkadaşlarımız bizim için değerlidir. Ancak Her kim olursa olsun kötüyü tavsiye eden dost değildir. birey çevresi ile değer kazanır sizi Kötüye yönlendirebilecek hiçbir sosyal çevrede bulunmayın. Sizi yıpratacak her ne durum içinde olursanız olun karşınızdakine Hayır diyebilmeyi öğrenin Hayır diyebilme yetisi sizlere gerçek arkadaşların kimler olduğunu gösterecektir.. gibi tavsiyelerde bulundular.

Haber Tarihi : [01-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.773]