GÜZ YARIYILI MAZERET ARA SINAVLARI DUYURUSU

Fakültemiz Lisans Mazeret ara sınavları 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bölüm/Anabilim Dalı mazeret sınav programları, her bölüm/anabilim dalı web sayfalarında yayımlanacaktır.

Lisans-Ortak Derslerin Mazeret Ara Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Lisans - Mazeretleri uygun görülen ve görülmeyen öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Fakültemiz Formasyon ve Türk Dili - I dersinin mazeret sınavları ilgili öğretim elemanının belirlediği gün ve saatte yapılacaktır. Bu nedenle Formasyon  ve Türk Dili - I dersi mazereti uygun görülen öğrencilerimiz sınav için ilgili öğretim elemnıyla iletişim kurmaları gerekmektedir.

Formasyon- Mazeretleri uygun görülen ve görülmeyen öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Türk Dili- I dersinin mazereti uygun görülen ve görülmeyen öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Ara-2023 08:24]